Ostbricka Kungälv

Välkommen till Premium Frukt & Delikatesser i Kungälv, vi levererar färsk frukt och ostbrickor i Kungälv både till privatpersoner och företag.

Färsk frukt

Till

Dörren

Små och stora uppdrag

Hos oss hanterar vi stora som små uppdrag, ingenting är för litet för oss vare sig om du vill ha hem jordgubbar till dörren eller catering till ett stort bröllop så hanterar vi det mesta.

Frukter toppat med exotiska läkerheter

Vi har olika utbud på våra frukter baserat på säsong givetvis. Hos oss kan du vara säker på att vi levererar efter önskad tid och plats. Vi erbjuder även fina korgar med frukt, lyxig choklad samt delikatesser.

Alltid nöjda kunder

För oss betyder kundnöjdhet allt därför jobbar vi mycket med kommunikation vid beställning. Vi kan även erbjuda leverans av frukostlådor med till exempel bröd, smör, pålägg, grönsaker, mejeri, juice och kaffe.

Om oss

Vi är ett företag som levererar färsk frukt till dig som önskar exotiska frukter mm. Med en kunnande personal kan vi skräddarsy din beställning efter eran önskemål. Vårat sortiment består av en rad olika frukter samt ostar och italienska delikatesser som chark, oliver och pasta. Det är unika produkter som inte alla andra har.

Ni hittar även vår butik bredvid Gulf Macken i Kärna!

Ostbricka Kungälv
Ostbricka Kungälv

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi erbjuder frukt, härliga ostar och aptitretande italienska delikatesser både till företag och privatpersoner, här kan ni välja att handla i styckesvis eller köpa färdigpackade och skräddarsydda frukter samt delikatesskorgar. Våra fruktkorgar är en uppskattad personalförmån som bidrar till energipåfyllning och arbetsglädje.

Ostbricka Kungälv

Ostbrickor i all ära. Hos oss hittar du ett urval av olika ostbrickor stora som små. Vi skräddarsyr efter era önskemål.

Fruktostlådor

Man brukar säga att frukosten är dagens viktigare måltid men många väljer att hoppa över den. Frukosten sätter grunden för våran dag och vi kan erbjuda frukostlåder både till privatpersoner och företag. Vi kan skräddarsy efter eran önskemål så ni hålla fokus hela dagen!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Premium Frukt & Delikatesser i Kungälv AB

VEDHALLSVÄGEN 1 , 442 70 Kärna

070-619 48 48

info@premiumfrukt.nu

Ostbricka Kungälv