Vi erbjuder

Öppettider

Torsdag-Fredag 11.00 – 18.00
Lördag 10.00 – 15.00
Söndag 11.00 – 15.00

Premium Frukt & Delikatesser

Delikatesser Kungälv

Premium Frukt & Delikatesser levererar färsk frukt och delikatesser direkt till dörren för alla i Kungälv. Vi erbjuder skräddarsydda fruktkorgar, cateringlösningar och ett brett sortiment av exklusiva italienska delikatesser, ostar och charkuterier och vi vänder oss till alla i Kungälv. Här kan du läsa mer om våra fruktkorgar.

Frukt och delikatesser levererade direkt till dörren erbjuder bekvämlighet och hög kvalitet utan kompromisser. Det är en praktisk och lyxig lösning för att njuta av färska frukter och delikatesser utan att behöva lämna hemmet. Perfekt för att överraska någon eller för att skämma bort sig själv med gourmetupplevelser på ett smidigt sätt.Så tveka inte på att beställa delikatesser om du befinner dig i Kungälv.

Vi låter naturens smaker tala för sig själv

Välkommen till Premium Frukt & Delikatesser! Vi är din pålitliga partner för färsk frukt och exklusiva delikatesser. Med vår kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi din beställning efter dina önskemål. Oavsett om det handlar om en fruktkorg, catering för ett stort evenemang eller en gåva, står vi redo att leverera kvalitet och smakupplevelser. Vårt fokus är att erbjuda hög kvalitet och kundnöjdhet till både företag och privatpersoner.

En beställning från Premium Frukt och Delikatesser i Kungälv erbjuder en oöverträffad kombination av färskhet, kvalitet och elegans. Varje korg är noggrant kuraterad med de finaste frukterna och delikatesserna för att garantera en smakfull och minnesvärd upplevelse. Med fokus på både estetik och näringsvärde, är varje korg från Premium Frukt och Delikatesser en perfekt gåva som visar omsorg och uppskattning på ett personligt och sofistikerat sätt.

Se vad vi erbjuder

Fruktkorg

Catering

Kött

Chark

Fruktfat

Delikatesser

Ostar

Premium Frukt & Delikatesser i Kungälv AB

Vedhallsvägen 1,
442 70 Kärna
(Bredvid Gulfmacken i Kärna)
0706194848
info@premiumfrukt.nu

Öppettider

Torsdag – fredag: 11.00 – 18.00
Lördag: 10.00 – 15.00
Söndag: 11.00 – 15.00

Delikatesser Kungälv